Betaling

Wij snappen dat beginnen met rijlessen een grote investering is. Juist daarom bieden wij zoveel mogelijk manieren aan om aan de betaling van deze rijlessen te voldoen. Bij ons zijn de volgende opties mogelijk:

  • Betaling d.m.v. een pakket
  • Betaling d.m.v. een strippenkaart
  • Betaling d.m.v. losse lessen

 

Ook kunnen wij met al deze mogelijkheden een betaling in termijnen voor je opstellen, zodat je weet waar je aan toe bent. Hieronder staan alle details beschreven.

Pakketten

Naast de mogelijkheid om te betalen in door middel van een strippenkaart, is het ook mogelijk om een pakket aan te schaffen met 20, 25, 30, 35, of 40 rijlessen. Bij dit pakket zal ook een Tussentijdse Toets en een praktijkexamen zitten. Ook garanderen wij jouw slagingskans met onze Examengarantie*. Voor meer info over de tarieven van een strippenkaart, verwijzen wij je door naar de tarieven pagina.

Strippenkaart

Bij ons is het mogelijk om een strippenkaart van 10, 15 of 20 rijlessen aan te schaffen. De strippenkaart wordt bijgeschreven op jouw account waarmee je in onze inplan-module nieuwe rijlessen kunt inplannen. Hiermee kun je dus zelf bepalen wanneer en hoe je deze rijlessen wilt besteden. Voor meer info over de tarieven van een strippenkaart, verwijzen wij je door naar de tarieven pagina.

Examengarantie

Bij al onze pakketten bieden wij Examengarantie aan. Hiermee kunnen wij jouw slagingskans garanderen door een gratis herexamen pakket te geven mocht je de eerste keer niet slagen.

Let op! 

Dit herexamen pakket zal alleen gratis worden verstrekt als je ons advies hebt opgevolgd. Na de Tussentijdse Toets zullen wij je een advies geven over hoeveel rijlessen je nog nodig zal hebben om te kunnen slagen. Mocht je dit advies hebben opgevolgd, maar je slaagt niet? Dan krijg je van ons een herexamen pakket t.w.v. € 462,- met o.a.:

  • 6 nieuwe rijlessen
  • Herexamen

In termijnen betalen

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om snel en voordelig zijn of haar rijbewijs te halen, bieden wij de mogelijkheid aan om in termijnen te betalen. Hiermee betaal je een vooraf vastgesteld bedrag iedere maand terwijl je begint met onze rijlessen.

Door het betalen in termijnen wordt het voor iedereen mogelijk het rijbewijs te halen en weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt het?

Bij betalingen in termijnen moet de eerste termijn voor aanvang van de rijopleiding (voor de eerste rijles) te worden voldaan per bank of contact.
Het restant betaal je in maandelijkse termijnen vóór de laatste dag van elke maand of op een nader overeen te komen datum per bank of contant.

Kosten?

Bij betalingen in termijnen wordt er € 10,- administratie kosten per termijn in rekening gebracht.

Hoeveel termijnen?

Het is mogelijk om in 2, 3 of in 4 termijnen te betalen.