MJ-Rijschool – De autorijschool van Alkmaar

Kesawan

Mijn naam is Kesawan ik verzorg de rijlessen bij MJ-rijschool. Ik ben rijinstructeur sinds 2009 en doe het werk met veel plezier

De redenen die mij geleidt hebben tot het worden van een rijinstructeur hebben voornamelijk te maken met dat ik zelf een grote passie heb voor autorijden. Daarnaast vind ik het erg leuk om verschillende mensen iets bij te brengen en mee te geven, waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben. In het bezit zijn van een autorijbewijs is natuurlijk erg handig!

Tijdens de lessen zit je het grootste gedeelte van de dag in het drukke verkeer, zodat je genoeg ervaring kunt opdoen voor in de toekomst. Wanneer deelnemers gevorderd zijn, kunnen er weer leuke routes opgesteld worden naar andere plaatsen dan wat ze gewend zijn.

Het is van belang dat nieuwe deelnemers veilig aan het verkeer kunnen deelnemen en daarmee begeleid ik ze optimaal. Mijn doel is ook dat al mijn deelnemers slagen!

Ik omschrijf mijzelf als spontaan, behulpzaam, open en recht door zee. Tijdens mijn rijlessen komt er ook een tikkeltje humor bij kijken, wat mijn lessen zo levendig en tegelijkertijd zeer leerzaam maakt.

Natalie

Mijn naam is Natalie ik verzorg de administratie bij MJ-rijschool. Ook plan ik de afspraken in. Daarnaast hou ik mij bezig met de marketing van MJ-rijschool. Ik bedenk vaak samen met Kesawan leuke acties, die onze rijschool aantrekkelijk maken!

Het team